АСОРТИМЕНТ МІСЦЕВИХ ТОВАРІВ РОЗШИРЮЄТЬСЯ
28 березня два хлібопекарські підприємства Сумської області представили зразки нової продукції на черговому засіданні обласної дегустаційної комісії.
Підприємства представили зразки 5 видів хліба: тостовий солодовий, «Гетьманський», «Традиційний», пшеничний 1 гатунку та пшеничний вищого гатунку; паляницю «Українська», батон «Столичний», булочки з персиковим наповнювачем і з маком; печиво «Ласунка» та торти «Тофі», «Ідеал», «Пандочка».
Вся представлена продукція пройшла дегустацію та отримала високу оцінку за органолептичними показниками, з метою насичення споживчого ринку області якісною харчовою продукцією місцевих виробників та розширення її асортименту.
Засідання обласної дегустаційної комісії (утвореної розпорядженням голови Сумської ОДА від 26.03.2001 № 123 (із змінами)) відбулося за участю Департаменту економічного розвитку і торгівлі Сумської обласної державної адміністрації.